Het is tijd voor cultuur! Wij maken ons zorgen over de toekomst van kunst en cultuur in Leeuwarden en Friesland. Waarom? Dat lees je in het manifest dat we samen met veel andere festivals en culturele instellingen opstelden en dat we in een hoorzitting cultuur aan de Provinciale Staten hebben gepresenteerd. Eén ding is zeker: zonder de juiste keuzes valt de cultuursector in Leeuwarden en Friesland ver terug in de tijd en gaat alles wat is opgebouwd verloren.

Heb je net als ons nu al zin in het Fries StraatFestival 2018 op 25 en 26 mei? Zondag 3 september geven we op het UITfestival alvast een voorproefje. Nynke van Duinen speelt tussen 12.00 en 18.00 uur drie keer haar dansvoorstelling Slikwerker.

Sponsoren, fondsen, overheden, leveranciers, vrijwilligers, artiesten en publiek bedankt! Wij hebben een fantastisch festival gehad en dat hadden we zonder jullie niet gekund. Bedankt voor het leveren van materiaal, voor het verlenen van subsidies, voor het keiharde werken, voor de prachtige voorstellingen en voor de ontzettend leuke reacties die we hebben gekregen.