Fries StraatFestival zoekt acteur voor rol in voorstelling

tuinmangezocht

Houd je van acteren? En heb je zin om te schitteren in een van de voorstellingen op het Fries StraatFestival? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor de voorstelling How Much is Enough? van Onderwater Producties zoeken we een acteur die de rol van tuinman wil spelen. Het is een belangrijke én leuke rol, want de tuinman is het stilzwijgende geweten in de voorstelling.

Wil jij deze rol graag spelen en ben je op 26 en 27 mei beschikbaar? Mail dan voor 3 mei naar info@fries-straatfestival.nl en laat ons weten waarom jij graag dé sterspeler in deze voorstelling wilt zijn.

De voorstelling
Terug naar de natuur! Deze slachtoffers van de consumptiemaatschappij hebben hun leven omgegooid en zijn in hun moestuin gaan wonen. Maar kunnen ze nog wel terug? Leven als een soort van Adam en Eva? Is het niet oersaai zonder Netflix en stervenskoud zonder terrasverwarmer? Hoe kook je het water zonder Quooker? En heeft het wel zin om terug te gaan naar een pastinaakgevoel? Moeten we juist niet vooruit en innoveren? Wees getuige van dit absurde experiment vol inhoud en humor.

Op