Hoera, Mukkes is 25 jaar!

Er is er een jarig, hoera hoera! Mukkes wordt dit jaar alweer 25 jaar en dat moet gevierd worden. Dat doen ze natuurlijk op het Fries StraatFestival met een extra dag programmering. Jullie kunnen dus niet alleen op zaterdag 27 mei genieten van al het muzikale moois bij Mukkes, maar ook op vrijdag 26 mei. Jullie proosten wel even mee op deze verjaardag, toch?

Bij Mukkes vieren we het jubileum natuurlijk met een aantal (oude) bekenden van het café, zoals Naomi Offerbeek met haar band Not You op vrijdagavond. Heel veel uren heeft ze het drummen in de kelder van Mukkes geoefend en nu mag ze met haar band dit feest op vrijdagavond openen. En natuurlijk mag de band Vixen Scream niet ontbreken. Lesley Biervliet, de drummer van de band, is namelijk de gastheer van de Jamsessie op woensdagavond in Mukkes.

Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we op zaterdag ook weer een fijn programma bij Mukkes op het Klokplein, met bijvoorbeeld Electropoëzie en bands als Sweetgodanimals, Sunborne en Tigers fan Greonterp van Friesland Pop.

Dit wordt een leuk feestje!

Op