Nog 1 nachtje slapen... laatste tickets, tips en programmawijziging

Morgen is het zover en start een unieke 40e editie van het Fries StraatFestival! In dit nieuwsbericht nog even een last-minute programmawijziging, een overzicht van waar je naartoe kunt zónder ticket (link naar nieuwsbrief) en waar nu nog de laatste tickets voor beschikbaar zijn. We wensen je alvast heel veel plezier!

INO vervangen door Asterions Hus met Romeo & Julie!
Ino Kollektiv moet zich helaas terugtrekken van het Fries StraatFestival, door meerdere coronabesmettingen binnen hun gezelschap. Gelukkig hebben we snel een mooie en zelfs internationale act kunnen vinden om Ino te vervangen: Asterions Hus met Romeo & Julie! uit Denemarken. Mensen met een ticket voor INO hebben een mail ontvangen en kunnen hun ticket gebruiken voor Romeo & Julie!

Geen tickets?
Omdat we met gratis tickets werken, is het mogelijk dat er zitplaatsen leeg blijven bij voorstellingen. Dat is natuurlijk zonde! Dus mocht je heel graag naar een voorstelling willen waar je geen ticket voor hebt kunnen bemachtigen, kom dan op tijd en meld je bij onze crewleden bij de ingang van die speellocatie. Als er voldoende plaatsen leeg blijven, kun je na registratie van je naam en telefoonnummer, naar binnen. Staat er al een lange rij, blijf dan niet onnodig hangen.

Hier kun je naartoe zónder ticket!
In onze nieuwsbrief vind je mooi op een rijtje waar je echt zónder ticket naartoe kan.

Allerlaatste tickets!
In de ticketshop zijn nog een paar laatste tickets beschikbaar. Op vrijdag kun je nog twee keer genieten van Kwartet Niek Hilkmann (NL pop). Op zondag zijn er nog tickets voor één show van Ruben Chi op het dak van Parkeergarage De Klanderij, en op verschillende momenten die middag kun je nog meekijken naar hoe de Animatroniek van Exoot tot leven komt in de tuin van de Waddenacademie. Naar de Ticketshop

Op