Sparks (Fryslân version), een mysterieuze interactieve beleving

Samen met Arcadia presenteert het Fries StraatFestival, Sparks (Fryslân version)! Dit jaar staat het Fries StraatFestival in het teken van de natuur. Dit thema representeert voor ons het leven. Het leven van bomen maar ook ons eigen leven als mens. Waar liggen jouw wortels? En waar ligt jouw toekomst? De interactieve voorstelling Sparks sluit naadloos aan op dit thema.

Wat is Sparks?
Sparks speelt zich af in de ‘natuur’, in het wandelende bos van Bosk. Bosk is een traag bewegende kunstinstallatie bestaande uit 1000 grote en kleine bomen). In het Bosk vind je onze jongste generatie, een club jeugdige orakels. Deze kinderen hebben de mysterieuze kunsten van waarzeggerij bestudeerd. Zij zijn dragers van mystieke kennis en beheerders van magische krachten. De jonge orakels lezen de levenslijnen en vertakkingen in jouw hand en weten een eigen interpretatie te geven op jouw toekomst. Wat gaan ze bij jou zien? Durf jij je hand te laten lezen door deze kinderen?

Sparks gaat 28 mei tijdens het Fries StraatFestival in première!

Wil je graag deelnemen aan deze bijzondere ervaring?

Locaties, data, tijden:

Zaterdag 28 mei - première Sparks - 17.00 uur - vanuit het Bosk, bij de Blokhuispoort
Zondag 29 mei - Sparks - 16.00 uur - vanuit het Bosk, bij de Blokhuispoort

Zaterdag 4 juni - Sparks - 17.00 uur - vanuit het Bosk, op de Tweebaksmarkt
Zondag 5 juni - Sparks - 16.00 uur - vanuit het Bosk, op de Tweebaksmarkt

Zaterdag 9 juli - Sparks - 17.00 uur - vanuit het Bosk, op het Waagplein
Zondag 10 juli - Sparks - 16.00 uur - vanuit het Bosk, op het Waagplein

De toegang is gratis en reserveren is niet nodig. Om mee te doen met Sparks kun jij je melden bij de Informatiekraam in het Bosk.

1

Op