Tijdens het Fries StraatFestival is een tas met nieuw gekochte kinderkleding van de H&M gevonden en afgeleverd bij de organisatie. Ook is op een van onze evenemententerreinen een identiteitskaart gevonden. Heeft u zo genoten van de voorstellingen en bent u deze tas daardoor uit het oog verloren of is die identiteitskaart wellicht van u? Dan kunt u contact opnemen via: info@fries-straatfestival.nl.

De organisatie van het Fries StraatFestival kijkt terug op een druk bezochte en zeer geslaagde editie. Op 23, 24 en 25 mei was het druk in de Leeuwarder binnenstad. Bezoekers genoten in de hele Leeuwarder binnenstad van ruim 150 straattheater voorstellingen en muziek optredens.

De derde en de laatste dag van het Fries StraatFestival belooft weer een mooie te worden. Het zonnetje breekt door en op het Wilhelminaplein zijn weer veel mooie acts. Daar speelt onder andere de culinair komische clown Nakupelle zijn voorstelling Bon-Appetit!. Op het Wilhelminaplein spelen ook verhalenverteller Hakim uit Sesamstraat en Les Freres Carton.