Het Fries StraatFestival kijkt terug op een druk bezocht en zeer geslaagd festival. Op 29, 30 en 31 mei was het druk in de Leeuwarder binnenstad. Bezoekers genoten van bijna honderdzestig straattheater en muzikale voorstellingen.

We hebben vandaag twee programmawijzigingen: de voorstelling van Piepschuim verhuist naar De Waag. De voorstelling speelt daar om 14.45, 15.45 en 16.30 uur. Daarnaast start Ralph de Jongh op het Wilhelminaplein een kwartier later. Hij begint om 17.00 uur.

De tweede dag van het Fries StraatFestival was zeer geslaagd. Het was zaterdag gezellig druk in de Leeuwarder binnenstad. Er werd massaal gestemd op de Van der Eems Publieksprijs en de avond voorstelling van Circus Ronaldo was uitverkocht.

De eerste voorstelling van Circus Ronaldo op vrijdagavond was al een groot succes. Voor een goed gevulde circustent wist Danny Ronaldo alle bezoekers te raken. ‘Wat een ongelooflijk magische en prachtige voorstelling door een rasartiest. Echt intens genoten’, schreef Brigit Janssen op de Facebookpagina van het Fries StraatFestival. Andere reacties waren: ‘Wat een fantastische voorstelling’ en ‘Het is het geld dubbel en dwars waard.’ De tweede voorstelling van dit wereldberoemde circus op zaterdagavond was volledig uitverkocht. Zondagavond speelt Circus Ronaldo voor de laatste keer. Voor deze voorstelling zijn nog enkele kaarten.