Wij kunnen tijdens het Fries StraatFestival nog best wat helpende handjes gebruiken. Van backstagemanagers tot publieks- en artiestenbegeleiders, promotiemedewerkers, fotografen, bouwers en sjouwers. Het leuke van helpen bij het Fries StraatFestival? We hebben een heel tof team, je leert leuke mensen kennen, het is gezellig, je krijgt lekker eten en drinken en natuurlijk een uniek crewshirt!

Houd je van acteren? En heb je zin om te schitteren in een van de voorstellingen op het Fries StraatFestival? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor de voorstelling How Much is Enough? van Onderwater Producties zoeken we een acteur die de rol van tuinman wil spelen. Het is een belangrijke én leuke rol, want de tuinman is het stilzwijgende geweten in de voorstelling.

Yes, de eerste acts van het programma zijn bekend! Op zaterdag 27 mei zijn onder andere de Elander van Babok, De Dwerg van Fratelli Fiasco, Boucherie Bacul van het Belgische Pikzpalace, Zeaux van Ottelien Belzer en Jamila Faber en de Live Couture van Jeanet Willems en Mariken Biegman te bewonderen. Muzikale optredens zijn er van onder andere de Amsterdam Klezmer Band, Rilan & The Bombardiers, Electropoëzie, Sweetgodanimals en de Tigers Fan Greonterp.

Weten jullie Blom nog, de zandtekenmachine van Gijs van Bon vorig jaar? Jullie verkozen hem tot winnaar van de Van der Eems publieksprijs. En daarmee hebben jullie de eerste act van het Fries StraatFestival 2017 geboekt. Kom 27 mei weer gezellig kleuren met zand, dan maken we een kunstzinnig en vrolijk geheel van ons festivalterrein.