Steun FSF

Fries Straatfestival afbeelding

Het Fries StraatFestival is natuurlijk gewoon gratis toegankelijk en dat blijft ook zo! We willen echter elk jaar een te gek programma neer zetten met verrassende en hoogwaardige straattheaterartiesten (ook uit het buitenland) en muzikanten én we willen de professionele artiesten ook eerlijk betalen. Dat is lastig als je als festival alleen maar afhankelijk bent van subsidies en sponsorgelden. 

Word Kompaan (particulier)

Evenementen hebben het momenteel zwaar. En dit geldt ook voor het FSF. Helaas zijn we genoodzaakt ons programma dit jaar te halveren. Dat doet pijn…

Maar wel kun je van ons een hoog niveau aan straattheater en muziek verwachten!

Echter we zijn er nog niet. Om te kunnen blijven bestaan moeten we alle hens aan dek krijgen. Ook daarvoor vragen we jouw hulp.

Sluit je aan bij een gezelschap van enthousiaste festivalgangers en word Kompaan van het Fries StraatFestival voor nog geen €27,50 per jaar!

Waarom zou ik Kompaan worden?

❤️ Als kompaan maak je mede mogelijk dat het FSF gratis toegankelijk blijft voor iedereen

❤️ Je krijgt gratis het unieke FSF-shirt.

❤️ Je draagt bij aan een hoogwaardige unieke programmering

❤️ Je krijgt een uitnodiging voor een speciale bijeenkomst voor Kompanen

Wil je zelf een bedrag bepalen? Doneer!

Mocht je nou als fan van ons straatfestival denken, daar kan ik best één of twee biertjes op inleveren, dan kan je dat doen bij één van onze donatiepunten! Hierbij zijn er drie opties: cash, pinnen of via de QR-code. Onze vrijwilligers staan bij verschillende optredens en lopen rond met mobiele pinautomaten. Je herkent ze tijdens het festival aan de festivalcrew T-shirts en in hun handen donatieblikken en mobiele pinautomaten. Ook hangen er QR codes naast elke speellocaties, deze kun je scannen en zo een bijdrage storten op een moment dat jou het beste past. De hoeveelheid bepaal je uiteraard zelf.

Wat gaan wij doen met deze donaties? We willen heel graag jullie als publiek ook om input vragen, want: als je doneert mag je mee beslissen. Tijdens en na het festival kun je stemmen op een act die volgend jaar uit de donatiepot wordt betaald. Zo maken we het festival van iedereen!

Leden van De Compagnie (zakelijk)

Leden van De Compagnie FSF
Leden van de Compagnie zijn bedrijven die het Festival een warm hart toedragen en sponseren. Wilt u met uw bedrijf ook een bijdrage leveren aan het festival? Neem dan contact met ons op via info@fries-straatfestival.nl.

hang vogel fries straatfestival
To top