Festivallocaties

Oldehoofsterkerkhof Google Maps
Hier bouwen we een bijzondere speelplek midden op het plein. Je kunt voor alle voorstellingen die hier spelen het beste een ticket reserveren om jezelf te verzekeren van een plek.

Jacobijnerkerkhof Google Maps
Het afgebakende veldje naast de Grote of Jacobijnerkerk wordt het festivalterras waar je doorlopend op kunt zolang er plek is. Het werkt hier in feite hetzelfde als op een horecaterras. Ondertussen spelen er diverse muzikanten, draait Swoolish plaatjes en treden er straattheaterartiesten op. Bij het Joods Monument (er vlakbij) start op zondag de muzikale wandelroute A Guide to Music.

Haniasteeg Google Maps
Op het pleintje halverwege de Haniasteeg kun je op zaterdag- en zondagmiddag genieten van de theateract van El Fedito, waarvoor het handig is even een ticket te reserveren. Op zaterdagavond is de Haniasteeg net als het Jacobijnerkerkhof een festivalterras voor de muziekoptredens, waar je zonder ticket heen kunt zolang er voldoende plek is.

Prinsentuin Google Maps
Hier vind je de PIT van theatergezelschap TENT. Als je een voorstelling wilt bijwonen moet je wel even een ticket scoren en niet naar de Prinsentuin toegaan, maar verzamelen naast De Oldehove!

Tresoar/Afûk Parkeerplaats Google Maps
Tussen de gebouwen van Tresoar en de Afûk vind je onder de glazen brug, achter het hek, een parkeerplaats. Op donderdag en vrijdag treden hier Amer & Africa op met hun show Énva, op zaterdag en zondag WIRWAR producties met Bonje. Voor deze voorstellingen scoor je een ticket en meld je je bij het hek.

Fryske Akademy Binnentuin Google Maps
Op vrijdag en zaterdag speelt Directie & Co de voorstelling Life is Short. Buy That Dress in de binnentuin van de Fryske Akademy. Hiervoor scoor je een ticket en begeef je je naar de Fryske Akademy.

Gouverneursplein Google Maps
Op het Gouverneursplein, richting het Hofplein, stuit je op de grote tent van Daan & Vincent. Hierin spelen zij op zaterdag en zondag 7x hun korte show. Een ticket bestellen is het beste om een plek te bemachtigen.

Princessehof Tuin Google Maps
In de prachtige tuin van Keramiekmuseum Princessehof vind je de bijzondere Animatroniek wezens van Exoot. Kies een tijdslot, bestel een ticket en meld je aan de achterkant van het museum bij de ingang van de tuin aan de Groeneweg.

Parkeergarage De Klanderij Google Maps
Op de derde verdieping van de prachtige, met graffiti versierde Parkeergarage De Klanderij, is de show Solitude van Ruben Chi te bewonderen op zaterdag- en zondagmiddag. Hier heb je een ticket voor nodig.

Waddenacademie Tuin Google Maps
De afgesloten tuin voor de Waddenacademie aan het Ruiterskwartier is de plek waar Babok op zaterdag- en zondagmiddag telkens één persoon tegelijk ontvangt in zijn installatie ReFlex.

De Westerkerk Google Maps
Dit is de startlocatie voor de theatrale audioroute van Luna van Drunen.