Word Kompaan van het Fries StraatFestival

twitter-header

Sluit je aan bij een nieuw gezelschap van enthousiaste festivalgangers en word Kompaan van het Fries StraatFestival! Als Kompaan maak je mede mogelijk dat het unieke cultuuraanbod van het Fries StraatFestival in Leeuwarden gratis toegankelijk blijft voor iedereen. Tijdens het festival nodigen we onze Kompanen graag uit voor een speciale programmaverrassing.

>> WORD NU KOMPAANWaarom zou ik Kompaan worden?
Het Fries StraatFestival is een gratis toegankelijk festival en wil dit ook graag in de toekomst blijven. De uitdaging is elk jaar weer groot om de financiën rond te krijgen, ambitieuze doelstellingen waar te maken en het festival succesvol en vernieuwend te laten zijn. We schrijven fondsen aan en proberen sponsoren aan ons te binden. Meer dan ooit hebben we ook de steun van onze trouwe fans en vrienden nodig, die uit eigen ervaring weten hoe geweldig het festival is. Met een traditie van ruim 40 jaar, heeft het Fries StraatFestival vele fans en vrienden gemaakt in Leeuwarden, Friesland en daarbuiten. Trouwe bezoekers die altijd van de partij zijn en optimaal genieten van de diversiteit aan straattheater- en muziekacts. Ben jij zo'n bezoeker of festivalfan en wil je ons graag een handje helpen? Word dan nu Kompaan! Je betaalt jaarlijks een lidmaatschap/donatie van €27,50 om de toekomst van het festival te waarborgen. Vanaf 2022 staat daar sowieso ook een uitnodiging voor een bijzondere, exclusieve voorstelling op het festival tegenover.

Ps. Binnenkort openen we ook onze Compagnie voor leden. De Compagnie is een ‘businessclub’ bedoeld voor bedrijven die met een jaarlijkse donatie het Fries StraatFestival steunen. Ook hen bieden we een interessant programma en de zakelijk netwerk. Hierover later meer.