Exoot - Animatroniek

EXOOT - oftewel Tristan Kruithof plus crew - is een graag gezien gezelschap op ons straatfestival met de altijd in het oog springende objecten, installaties en mobiele DJ-acts.

Dit keer komt hij weer met iets nieuws en bijzonders: Animatroniek! Deze installatie, bestaande uit twee interactieve wezens, is een knipoog naar een wereld waarbij technologie uit de hand loopt en een robotisch dierenrijk haar intrede doet… Kruithof zocht naar een vorm, waarbij robotica, mechanica en elektronica op een transparante manier samensmelten en er een bijna ‘aaibaar’ wezen ontstaat met een eigen persoonlijkheid. Een wezen dat hangt, beweegt en interacteert met het publiek.

Praktische info:
De Animatroniek act van Exoot is op zaterdag tussen 13:00 en 16:00 uur en op zondag tussen 13:00 en 17:00 uur telkens in blokken van 20 minuten te beleven.

> Bestel hier je ticket!*
* Vanwege het grote aantal voorstellingen leidt deze ticketlink naar de algehele ticketshop. Typ daar ‘exoot’ in de zoekbalk om snel een overzicht te krijgen van alle mogelijke dagen en tijdstippen waarop je een ticket kunt bestellen voor deze voorstelling.

Informatie

  • Performer: Exoot - Tristan Kruithof
  • Website: https://www.exoot.info/
  • Land: Nederland
  • Genre: Installatie
  • Publiek: Iedereen

animatroniek