Chef’Special en Jett Rebel winnaar 3FM Award

Tijdens de uitreiking van de 3FM Awards zijn de twee bands die de zaterdagavond van het Fries StraatFestival afsluiten, in de prijzen gevallen! Chef’Special won de Award voor Beste Live Act en Jett Rebel ging met de Award voor Beste Nieuwkomer naar huis. Dinsdag werd al bekend dat Jett Rebel de 3FM Serious Talent Award heeft gewonnen. Met deze twee fantastische bands wordt het een prachtige avond 24 mei!

In de zesde versnelling van de sneltrein veroveren de zomerse en vrolijke eigenheimers van Chef’Special de harten van iedereen. Van funk, hiphop, rock, reggae en orkestrale uitspattingen maken ze een sublieme eenpansmaaltijd met alles in zich. Het Wilhelminaplein funkt, rockt en swingt op 24 mei met deze mannen het dak eraf.

Jett Rebel is de flamboyante muziekgod en popheld van het heelal. Met zijn übercatchy pophits zet hij de complete intergalactische muziekgeschiedenis naar zijn hand en blaast de meest onweerstaanbare liedjes de ruimte in. In huize Rebel bestaat de hokjesgeest niet, is van het begrip compromis nog nooit gehoord en bestaan regels om overtreden te worden. Het enige dat telt is de ongebreidelde energie, creativiteit en een overdosis fun. De energie en seks spat van het podium door een band die het publiek pas loslaat als het zwetend, dampend en met kapotgedanste voeten neervalt.

Op