Eerste artiesten muziekprogramma bekend!

Terwijl we op dit moment nog druk bezig zijn met het nieuwe artwork voor onze jubileumeditie, kunnen we niet wachten om de eerste namen met jullie te delen! We hebben namelijk al een paar te gekke acts voor het muziekprogramma weten te strikken. Wat dacht je van:

⭐️ Blanks​ - Met inmiddels 1,12 miljoen volgers wereldwijd al een grote muzikale YouTube-ster. Na zijn populaire StyleSwaps en One Hour Song Challenges brengt hij nu zijn eigen popliedjes op de bühne.

⭐️ WIES​ - Spinvis meets The Black Keys of Ramses Shaffy meets alt-J. Oftewel, kersverse Nederlandstalige en elektronische indiepop. Winnaar van de Amsterdamse Popprijs, de Grote Prijs van Nederland en 3fm Talent!

⭐️ Petter Carlsen​ - Internationaal talent dit jaar op ons festival en wel uit het noordelijkste puntje van Noorwegen! Of het nu folk, pop of rock is, Carlsen voelt zich overal bij thuis en brengt een grenzeloos unieke mix met melancholische en atmosferische sound.

⭐️ Les Fanflures Brass Band - Uit Toulouse laten we dit jaar deze geweldige brass band overkomen. In Leeuwarden zetten ze de straten op de kop met hun aanstekelijke New Orleans-stijl jazzfunk. Dat wordt voetjes van de vloer!

Klik op de namen van de artiesten voor meer info op onze programmapagina.

Op