Onze stagiair is bezig met zijn afstuderen en doet daarvoor een onderzoek voor het Fries StraatFestival. Tof, toch? Maar daarvoor heeft hij jullie hulp nodig! Ben jij tussen de 25 en 45 jaar? Neem dan een paar minuten van je tijd om deze enquête in te vullen en hem daarmee te helpen met zijn afstuderen. Kleine moeite, groot gebaar.

Het Fries StraatFestival heeft dit jaar met de act Dundu voor het eerst een voorstelling op het UITfestival op 31 augustus. ‘Het UITfestival is een voorproefje van alles wat er in het nieuwe culturele seizoen te zien en beleven is. Daar hoort het Fries StraatFestival op 29, 30 en 31 mei 2015 natuurlijk ook bij’, vertelt projectleidster Margret Havinga van het Fries StraatFestival.

Het Fries StraatFestival is er voor iedereen en daarom zijn we zeer benieuwd wat u van het festival vond. Welke act vond u het leukst? En wat vond u van de informatievoorziening en de horeca op het Wilhelminaplein? Wij horen het graag! U kunt onze vragenlijst invullen via deze link.

Precies een week geleden klonken de laatste klanken van het Antwerp Gypsy-Ska Orkestra op het Gouverneursplein, het einde van het Fries StraatFestival 2014. En wat was het een mooie editie. Om nog even na te genieten hier de video-impressie die Froeks.TV van de zaterdag van het Fries StraatFestival maakte.