Om alvast weer even in de stemming te komen voor het Fries StraatFestival 2016 staan we met twee hele leuke acts op UITfestival, 30 augustus in Leeuwarden. Krist Doo laat met de rotsformaties van Stone Age de prehistorie herrijzen en de i-Puppets van Close-Act nemen je rechtstreeks mee het heelal in.

Enkele parels uit de programmering van het Fries StraatFestival zijn tot en met 21 juni te zien op Oerol op Terschelling. Het gaat onder andere om Circus Ronaldo en The Kik. The Kik speelt op Oerol samen met Armand. Daarnaast speelt Hilbrandt in het programma van gastcurator Explore the Village, een samenwerking tussen Explore the North en Welcome to the Village.

Wat was het een fantastisch weekend! En daarvoor zeggen wij: bedankt! Niet alleen voor de middelen van sponsoren, fondsen en leveranciers waarmee we het Fries StraatFestival hebben kunnen organiseren, maar ook bedankt voor de inzet van de vele vrijwilligers. En bedankt aan alle artiesten en het publiek die samen alle voorstellingen hebben laten slagen.