Wat kun je in het nieuwe culturele seizoen allemaal voor moois verwachten? Heel veel, dat zie je zondag 28 augustus op UITfestival! En daar zijn wij natuurlijk ook aanwezig met twee bijzondere acts, Blue Birds en Fenix. Zien we jullie daar?

Kijk, Oerol heeft een leuke programmering! Verschillende voorstellingen konden jullie eerder al zien op het Fries StraatFestival. Zo heeft de motorbende van Compagnie Daad ook op Terschelling tegen wind en spelen Cie Helaba en Michiel Deprez hun straattheatervoorstelling ook op het eiland. Ook enkele bands die eerder op het Fries StraatFestival speelden zijn op Oerol te bewonderen, waaronder Friends of the Family en The Grand East.

Het Fries StraatFestival was een feest! Voor de een misschien wat meer dan voor de ander, want enkele bezoekers zijn spullen kwijtgeraakt. Wij hebben op ons festivalterrein een bril en een muts gevonden. Ben jij die kwijtgeraakt? Ze kunnen worden afgehaald bij de balie van Stadsschouwburg De Harmonie.

Sponsoren, fondsen, overheden, leveranciers, vrijwilligers, artiesten en publiek bedankt! Wij hebben een fantastisch weekend gehad en dat hadden we zonder jullie niet gekund. Bedankt voor het leveren van materiaal, voor het verlenen van subsidies, voor het keiharde werken, voor de prachtige voorstellingen en voor de ontzettend leuke reacties die we hebben gekregen.