Heb je net als ons nu al zin in het Fries StraatFestival 2018 op 25 en 26 mei? Zondag 3 september geven we op het UITfestival alvast een voorproefje. Nynke van Duinen speelt tussen 12.00 en 18.00 uur drie keer haar dansvoorstelling Slikwerker.

Sponsoren, fondsen, overheden, leveranciers, vrijwilligers, artiesten en publiek bedankt! Wij hebben een fantastisch festival gehad en dat hadden we zonder jullie niet gekund. Bedankt voor het leveren van materiaal, voor het verlenen van subsidies, voor het keiharde werken, voor de prachtige voorstellingen en voor de ontzettend leuke reacties die we hebben gekregen.

De organisatie van het Fries StraatFestival kijkt terug op een zeer geslaagde editie. Hoewel de temperatuur hoog opliep in de Leeuwarder binnenstad, kwamen veel bezoekers genieten van de straattheatervoorstellingen en muzikale optredens. De organisatie van het Fries StraatFestival had voor hen verschillende watertappunten aangelegd en een insmeerbar geregeld. Verspreid door de Leeuwarder binnenstad waren er op vrijdag en zaterdag ruim 130 voorstellingen van bijna tachtig acts.