De publiekswinnaar is bekend! Via een video hebben we de Van der Eems Publieksprijs dit jaar uitgereikt. Kijk de video om te zien wie de winnaar is:

Morgen is het zover en start een unieke 40e editie van het Fries StraatFestival! In dit nieuwsbericht nog even een last-minute programmawijziging, een overzicht van waar je naartoe kunt zónder ticket (link naar nieuwsbrief) en waar nu nog de laatste tickets voor beschikbaar zijn. We wensen je alvast heel veel plezier!

Het aftellen is begonnen. Nog vijf dagen tot het Fries StraatFestival los gaat in Leeuwarden. Het loopt uitstekend met de tickets. Ruim zeventig procent is inmiddels vergeven en we hopen natuurlijk dat mensen met een ticket volgende week ook echt van de partij (kunnen) zijn. Zie ook de coronaregels

Nog paar vrijwilligers nodig

Mocht je zin en tijd hebben om een handje mee te helpen aan ons festival? We hebben nog een paar extra vrijwilligers nodig, dus klik dan hier en geef je snel op! 

Hier kun je nog naartoe!

Ben je nog niet toegekomen aan het bestellen van tickets, niet getreurd! In onze laatste nieuwsbrief hebben we even op een rijtje gezet naar welke voorstellingen je op dit moment nog gegarandeerd toe kan als je nu je tickets bestelt. Check hier de nieuwsbrief!

Los daarvan zijn er natuurlijk ook nog locaties waar een ticket niet nodig is en we, net als op een horecaterras, werken op basis van vol is vol.

Tot snel?!

Je kunt het je haast niet voorstellen, maar het ziet er toch écht naar uit dat het Fries StraatFestival doorgaat, en wel van 16 t/m 19 september! Natuurlijk is het wat anders dan normaal, maar we zijn supertrots dat we ondanks alle maatregelen en onzekerheden een fantastisch programma kunnen presenteren! De artiesten staan te popelen om op te treden en jij staat hopelijk te popelen om deze unieke 40e editie te beleven! Ben je benieuwd hoe het er allemaal aan toe gaat dit jaar? Lees dan dit bericht even goed door.