Wegens coronavirus FSF2020 geannuleerd

Lieve festivalfans, waar we al een beetje bang voor waren is nu een zekerheid geworden. Na de nieuwe berichtgeving van onze minister-president rondom het Corona virus, zijn we genoodzaakt het Fries StraatFestival voor dit jaar te annuleren.

Uiteraard staat ook bij ons de gezondheid van de bezoekers, artiesten, onze vrijwilligers, partners en ons eigen team voorop en moeten we met zijn allen geen enkel risico nemen. We nemen persoonlijk contact op met de artiesten en partners waar wij voor de komende editie al afspraken mee hadden gemaakt en gaan vol goede moed toewerken naar een feestelijke 40e editie in 2021.

Voor nu wensen we iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe in deze absurde en lastige tijd. In het bijzonder de helden in onze zorgsector en de mensen die getroffen zijn of nog worden door het virus, maar ook de artiesten en ondernemers die door deze situatie financieel geraakt worden. Blijf gezond, let op elkaar, houd nu afstand en dan hopen we jullie allemaal volgend jaar weer te zien op het Fries StraatFestival!

coronavirus

Op