Met de 'pet' rond

Het Fries StraatFestival is natuurlijk gewoon gratis toegankelijk en dat blijft ook zo! Maar het is wel zo dat we elk jaar een te gek programma neer willen zetten met verrassende en hoogwaardige straattheaterartiesten (ook uit het buitenland) en muzikanten én dat we de professionele artiesten ook eerlijk willen betalen. Dat is lastig als je als festival alleen maar afhankelijk bent van subsidies en sponsorgelden.

Dus, mocht je nou als fan van ons straatfestival denken, daar kan ik best één of twee biertjes op inleveren, dan kan je dat doen bij één van onze vrijwilligers! Zij staan bij verschillende optredens en lopen rond met mobiele pinautomaten.

Sta je ultiem te genieten bij een act, dan kun je na het applaus gelijk je waardering extra laten blijken via een donatie. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven wat je wilt doneren, het bedrag intoetsen, pinpas er tegenaan en klaar! Cash mag natuurlijk ook. Het geld dat wordt opgehaald gaat altijd direct of indirect naar het honorarium van de artiesten.

Je herkent onze vrijwilligers tijdens het festival aan de festivalcrew T-shirts en in hun handen donatieblikken en mobiele pinautomaten.

donatiecrew