Word Kompaan van het Fries Straatfestival

Geplaatst op: 5 januari 2023

Sluit je aan bij een gezelschap van enthousiaste festivalgangers en word Kompaan van het Fries StraatFestival!
Als Kompaan maak je mede mogelijk dat het unieke cultuuraanbod van het Fries StraatFestival in Leeuwarden gratis toegankelijk blijft voor iedereen. Tijdens het festival nodigen we onze Kompanen graag uit voor een speciale programmaverrassing en krijg je het unieke festivalshirt!.

Waarom zou ik Kompaan worden?

  • Als kompaan maak je mede mogelijk dat het unieke cultuuraanbod in Leeuwarden gratis toegankelijk blijft voor iedereen.
  • Je ontvangt een uitnodiging voor een voorstelling met een hapje en een drankje tijdens het festival
  • Je krijgt gratis het unieke Festival shirt.

>> WORD NU KOMPAAN

Het Fries StraatFestival is een gratis toegankelijk festival en wil dit ook graag in de toekomst blijven. De uitdaging is elk jaar weer groot om de financiën rond te krijgen, ambitieuze doelstellingen waar te maken en het festival succesvol en vernieuwend te laten zijn. We schrijven fondsen aan en proberen sponsoren aan ons te binden. Meer dan ooit hebben we ook de steun van onze trouwe fans en vrienden nodig, die uit eigen ervaring weten hoe geweldig het festival is. Met een traditie van ruim 41 jaar, heeft het Fries StraatFestival vele fans en vrienden gemaakt in Leeuwarden, Friesland en daarbuiten. Zoals trouwe bezoekers die altijd van de partij zijn en optimaal genieten van de diversiteit aan straattheater- en muziekacts. Ben jij zo’n bezoeker of festivalfan en wil je ons graag een handje helpen? Word dan nu Kompaan! Je betaalt jaarlijks een lidmaatschap/donatie van €27,50 om de toekomst van het festival te waarborgen.

Ps. Binnenkort openen we ook onze Compagnie voor leden. De Compagnie is een ‘businessclub’ bedoeld voor bedrijven die met een jaarlijkse donatie het Fries StraatFestival steunen. Ook hen bieden we een interessant programma en de zakelijk netwerk.

Bekijk ook eens

To top