Circus Ronaldo - Fidelis Fortibus

Let op: in verband met het beperkte aantal plaatsen voor deze voorstelling raden we aan kaarten te reserveren.

Trouw, eeuwige trouw. Trouw aan familie en een geliefde. Trouw aan het werk van je voorouders. Trouw aan je meerdere, je onuitgesproken beloften en bovenal aan het circus. Maar waar grenst trouw aan waanzin?

Als alle circusartiesten zijn overleden, weigert clown Danny Ronaldo te vertrekken en het circus op te geven. Hij heeft iedereen begraven rond de cirkel van verkleurd zaagsel. De graven zijn herkenbaar: daar ligt de koorddanseres, met haar ballerina's, versierd met verwelkte rozen. Daar ligt de witte clown met zijn trompet. En daar ligt de directeur waar hij nog steeds angstig in een grote boog omheen loopt. Door de krachtige illusies van clown Danny Ronaldo komen de overleden circusgenoten tot leven. Laat je meenemen in zijn verbeelding en zie hoe het circus ooit was, hoe hij het circus in zijn eentje springlevend houdt. The show must go on. Stoppen is geen optie. Of misschien toch? Maar is dat dan opgeven? Ontrouw zijn?

Tickets
De voorstelling Fidelus Fortibus van Circus Ronaldo op het Fries StraatFestival is een van de laatste uit een serie try-outs. Circus Ronaldo speelt de voorstelling ook op Oerol. Voor deze voorstelling vragen wij een kleine entreevergoeding van € 8,-. Prijzen zijn inclusief reserveringskosten. Tickets kun je hier kopen.

Informatie

  • Performer: Circus Ronaldo
  • Website: http://www.circusronaldo.be
  • Land: België
  • Genre: circustheater, cirque nouveau
  • Publiek: Vanaf 12 jaar.

circusronaldo600